Om oss

Resource Center - Om oss

Våra ledord : Trygghet. Tillit. Tillsammans

För oss på Resource Center i Umeå AB är ledorden vi arbetar efter: ”trygghet, tillit, tillsammans” och för oss är det mer än bara ord, det handlar om vilka vi vill vara och hur vi arbetar. Du ska känna när du kontaktar oss och i alla våra kontakter.

Tryggheten får du genom vårt professionella förhållningssätt till dig och till insatser som vi jobbar på tillsammans. Din trygghet förstärks och respekteras genom vår kompetens.

Ett annat av våra ledord är också ”resiliens”, som kan liknas vid att kunna navigera sin båt genom livets stormar. Därför satsar vi på flexibilitet kontra rigiditet, engagemang kontra passivitet och med ett tydligt fokus på handfasta resultat. Många av de privatpersoner eller företag som kontaktar oss har ett behov av att få stöd i att ta sig framåt. Det är där som vi möter våra kunders behov, genom att vara transparenta för att undvika överraskningar och genom att hitta lösningar tillsammans med våra kunde

Våra medarbetare

Mehdi Ghazinour

Mehdi Ghazinour, Verksamhetsansvarig

Resource Center drivs av professor Mehdi Ghazinour som har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med såväl privatpersoner som organisationer med särskilt fokus på psykisk hälsa, kommunikation och konflikthantering, samt grupp- och ledarskapsutveckling.

Mehdi är socionom, leg. Psykoterapeut (KBT), lärare och handledare inom psykoterapi, medicine doktor i psykiatri och professor i socialt arbete. 

Han har både teoretisk och praktisk erfarenhet av arbete med dessa frågor såväl nationellt som internationellt.

Luca La Rosa

Luca La Rosa, Leg. Läkare.

Luca La Rosa är överläkare i anestesi och i algologi (smärtlindring). Han är legitimerad sedan 1997 och har mestadels arbetat med akutsjukvård, anestesi, intensivvård och  smärtbehandling.

Sedan 2017 har fokus varit smärtlindring och på senaste tiden primärvård samt alkohol och drogberoende.

Håkan Lönnberg

Håkan Lönnberg, Leg. Psykoterapeut

Håkan är leg. psykolog och leg. psykoterapeut (KBT). Han har långvarig erfarenhet av att arbeta kliniskt med depression, ångeststörningar och trauma. Han har även lång erfarenhet av att handleda verksamheter i både metod- och processhandledning.  

Ingmarie Sundqvist

Ingmarie Sundqvist, Leg. Läkare.

Ingmarie är läkare och specialist i psykiatri och har mångårig erfarenhet av att jobba med psykiska sjukdomar.

Mikael Emsing

Mikael Emsing, Samtalsterapeut

Mikael har tidigare arbetat som polis där han bland annat utbildat inom konflikthantering och kommunikation. 

Han doktorerar inom folkhälsa med inriktning på mental hälsa och konflikthantering. 

Johanna Sundqvist | KBT terapeut & Familjerådgivare | Resource Center i Umeå AB

Johanna Sundqvist, Terapeut

Johanna är socionom med vidareutbildning inom kognitiv beteendeterapi (KBT) samt diverse familjeinterventioner såsom Funktionell Familjeterapi (FFT). Johanna har disputerat i folkhälsovetenskap vid Medicinska fakulteten vid Umeå universitet med särskilt fokus på stresshantering. 

Sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier. Vi finns just nu på Facebook och Linkedin. Där delar vi med oss av nyheter om kurser, behandlingar och nya samarbeten samt fördjupningar inom ämnen relaterade till vår verksamhet.

Hitta till oss

Vi har centralt belägna lokaler på gångavstånd från Umeås stora knutpunkter för kollektivtrafik, Umeå C (tåg) samt Vasaplan (buss). Vill du hellre åka bil finns goda parkeringsmöjligheter t ex på parkeringshusen Nanna eller Väven, på bekvämt gångavstånd från våra behandlingslokaler.  

Vi använder cookies för att göra din upplevelse av sidan bättre. Genom att använda sidan godkänner du användningen i linje med vår integritetspolicy

Kontakta oss

Boka tid? Frågor? Skicka dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontaktuppgifter: