Resource Center rekryterar Ulrika Cassel

Ny medarbetare: Ulrika Cassel

Ulrika Cassel Resource Center i Umeå AB

Ulrika Cassel anställs som samtalsterapeut och utbildare: "Tillför ny kunskap och breddar vår verksamhet".

Efter drygt sju år som lärare på Västerbottens folkhögskola börjar den välkända hälsoprofilen Ulrika Cassel som utbildare och samtalsterapeut på Resource Center i Umeå AB:

 – Med rekryteringen av Ulrika tillför vi ny kunskap, energi och breddar samtidigt vår verksamhet ytterligare, säger Mehdi Ghazinour, verksamhetsledare på Resource Center.

Den välkända hälsoprofilen Ulrika Cassel, som bland annat medverkat i Sveriges Radio och SVT där hon lett programmet ”Slappna av med Ulrika”, påbörjar den 16:e maj en ny anställning som samtalsterapeut och utbildare på företaget Resource Center i Umeå AB. Ulrika, som har en bakgrund som yogalärare där hon bland annat drivit en egen yogastudio kommer närmast från en anställning som lärare på Hälsopedagogprogrammet på Västerbottens folkhögskola

– Jag hade en fantastisk tid på Västerbottens folkhögskola, men kände att det var dags för nästa steg i min utveckling. Jag påbörjade för snart ett år sedan en utbildning i psykoterapi med KBT-inriktning med särskilt fokus på ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och kände att kombinationen med KBT och min utbildning som legitimerad fysioterapeut passade min syn på hälsa, att det fysiska och psykiska går hand in hand, helt perfekt.

Företagets verksamhetsledare, Mehdi Ghazinour menar att rekryteringen av Ulrika kommer tillföra ytterligare en dimension till företaget och skapa ytterligare bredd i verksamheten:

– Ulrika har en unik kombination av färdigheter och kunskap med hennes bakgrund inom fysioterapi, yoga och mindfullness. Ulrika kommer dels att ha klienter i vår KBT-verksamhet, men också bidra i vår handledning av organisationer och individer. Vi kommer också kunna bredda de utbildningar vi ger inom terapi, konflikthantering och kommunikation med Ulrikas kunskaper inom hälsofrämjande arbete och hennes holistiska syn på hälsa, något vi märkt att det finns en efterfrågan på hos våra kunder.

Ulrika Cassel ser med glädje fram mot den nya tjänsten:

–   När jag fick kontakt med Mehdi och Resource Center kändes det direkt att det här kommer bli något bra och jag ser verkligen fram mot att få börja min nya tjänst och möta såväl klienter som kunder.

Kontaktuppgifter:

Mehdi Ghazinour, Verksamhetsledare

070- 213 83 12

Mer om Ulrika: 

Dela inlägget:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi använder cookies för att göra din upplevelse av sidan bättre. Genom att använda sidan godkänner du användningen i linje med vår integritetspolicy

Kontakta oss

Boka tid? Frågor? Skicka dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontaktuppgifter: